dilluns, 7 d’agost del 2023

Llistats provisionals de valoració de mèrits de la 1a fase | Estabilització ICS

Avui 7 d'agost de 2023 el tribunal qualficiador ha publicat les llistes provisionals de valoració de mèrits en relació amb cadascuna de les categories o categories amb especialitat convocades mitjançant les diferents convocatòries dels processos selectius d'estabilització de l'ICS (convocatòries 100 (Places bàsiques), i les de les places de facultatiu especialista en els serveis jerarquitzats dels hospitals H1, H2, H3, H4, H5, H6, H7, H8. T'ho expliquem a continuació:

Llista de valoració de mèrits de la 1a fase (concurs de mèrits) de les persones aspirants de la convocatòria de les places bàsiques de l'Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100)
Llistes de valoració de mèrits de les persones aspirants de les convocatòries de places de places vacants de facultatiu/iva especialista en els serveis jerarquitzats dels hospitals

En els processos que tinguin com a sistema de selecció el concurs oposició (2a i 3a fase) aquesta valoració s'efectuarà un cop finalitzada la fase d'oposició.

LLEGENDA DELS LLISTATS

- Fase-1: persones aspirants que per puntuació estimada provisional tenen opció a una plaça de les ofertes en la Fase 1.

Fase-1 Ampliada: ampliació al 200% de persones aspirants en cada una de les categories de les places ofertes en la Fase 1, llevat de les categories de DSI i TCAI que és del 250% (per ser categories sanitàries amb major nombre de persones aspirants). Les persones aspirants de la Fase 1 ampliada són aquelles que poden arribar a tenir possibilitats d’opció a una plaça de la Fase 1.

- Següent Fase: persones aspirants que per puntuació estimada provisional, amb les dades
actuals, no tenen opció a una de les places ofertes en la Fase 1 i continuen en el procés de
selecció.

- No convocades més fases: categories per les quals no hi ha places ofertes en fases posteriors a la Fase 1. Per tant, les persones aspirants, amb les dades actuals, no tenen opció a continuar en el procés selectiu.

En aquest llistat de persones aspirants, ordenat per categoria i ordre de classificació, s’indica amb una marca horitzontal (de color blau) el tall de les persones aspirants que per puntuació estimada tenen opció d’estar incloses dins del 200% de les places ofertes en la Fase 1, llevat de les categories de DSI i TCAI que és el 250%.

❓Què vol dir Fase-1 ampliada?
Les persones aspirants que tenen la llegenda Fase-1 són aquelles persones que per nota estan, per ara, dins del nombre de places que s'han ofert a la fase1.
Per saber el nombre de places per categoria podeu consultar el nombre de places per cada categoria en cada fase a la nostra taula de places de la convocatòria 100 (llegir+)  i a les taules de places de les convocatòries H1 a H8 de facultatiu/iva especialista dels serveis jerarquitzats dels hospitals de l'ICS (llegir+).

Però s'ha de tenir en compte que o bé després de les al•legacions de les persones aspirants, o bé perquè es produeixen jubilacions o per qualsevol altre motiu que impliqui la pèrdua de la condició de persona aspirant, o un canvi en la puntuació total algunes de persones amb fase assignada provisional amb Fase-1 podrien baixar de nota o fins i tot decaure de la mateixa.

En aquests casos les aspirants que tenen indicada com la 'Fase-1 ampliada' com a amb fase assignada provisional podrien acabar incloses dins la 'Fase 1' i a l'inrevés.

Entenem que el tribunal qualificador ho ha fet així per no deixar tant tancades les aspirants que finalment podrien guanyar plaça a la fase 1, tenint en compte que aquest és un llistat provisional. 

TERMINI PER ACREDITAR ELS MÈRITS

S'obrirà un termini, el qual s’iniciarà el dia 9 d’agost de 2023 i finalitzarà el dia 20 de setembre de 2023ambdós inclosos, per tal que les persones aspirants de la Fase 1 i Fase 1 ampliada relacionades a l’annex 1 de les diligències del tribunal qualificador, de data 7 d’agost de 2023, puguin, prèvia reserva de cita prèvia, fer la presentació física dels documents acreditatius dels REQUISITS I DELS MÈRITS INTRODUÏTS i NO VALIDATS a través del sistema INGESTA amb els corresponents SEPARADORS.

Cita prèvia

Per a la presentació de la documentació serà necessari demanar CITA PRÈVIA, a partir del dia 8 d’agost de 2023, per tal de poder aportar la documentació original necessària per acreditar ELS REQUISISTS I ELS MÈRITS INTRODUÏTS I PENDENTS DE VALIDAR a través del següent enllaç.

També es pot consultar la relació de llocs habilitats per a la presentació de la documentació a l’annex 1 d’aquesta diligència.

Les persones aspirants hauran de presentar els mèrits preferentment en el centre o Gerència Territorial on presten els seus serveis.

Les persones aspirants NOMÉS hauran de PRESENTAR la DOCUMENTACIÓ acreditativa dels REQUISITS i els MÈRITS INTRODUÏTS i PENDENTS DE VALIDAR.

Per a poder realitzar la presentació hauran d’accedir al formulari d’introducció de mèrits mitjançant l’enllaç següent: https://curriculum.ics.gencat.cat/

Un cop la persona aspirant hagi accedit a la seva fitxa del formulari veurà l’opció de menú “Separadors Ingesta”. Podeu ampliar informació sobre la INGESTA DOCUMENTAL al nostre blog (llegir+)

La persona aspirant haurà d’imprimir tots els separadors que li generi l’aplicació. L’aplicació només generarà els separadors d’aquells requisits i mèrits introduïts fins al dia 26/07/2023 i assolits amb anterioritat a la data de publicació de les convocatòries, 30/12/2022, i pendents de validar.

Vídeo sobre com fer l'acreditació dels mèrits i com sol•licitar la cita prèvia 

Les persones aspirants poden obtenir més informació sobre el procés de presentació de la documentació i de l’obtenció dels separadors i sobre el procés per sol·licitar cita prèvia accedint al vídeo informatiu a través de l’enllaç següent: https://youtu.be/HJsCbhC72HY


Termini per fer al·legacions i aportar documentació acreditativa
 A partir de la setmana del 21 d'agost s'obrirà un període d’al·legacions a la llista provisional de valoració de mèrits  i de presentació dels corresponents documents acreditatius 


🗓️ L’EXAMEN DE CATALÀ serà, previsiblement, el dissabte 30 de setembre de 2023.

Podeu ampliar informació sobre la prova i exempcions del nivell de català (llegir+) i sobre el nivell requerit de llengua catalana per a cada categoria (llegir+)



Al nostre bloc també podeu consultar els criteris (llegir+), els barems (llegir+), calcular els vostres mèrits (llegir+), les preguntes freqüents (llegir+) i la xerrada gravada sobre el procés d'estabilització a l'ICS (llegir+).

Comparteix si coneixes algú afectat

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat