dimecres, 2 d’agost del 2023

Propera publicació de la llista provisional de valoració de mèrits de la 1a fase | Estabilització ICS

 

El passat 31 de juliol de 2023 l'ICS va fer publiques les següents novetats sobre el procés d'estabilització:
📝 La llista provisional de valoració de mèrits de la 1a fase del procés d’estabilització de l’ICS es publicarà el 7 d’agost.

INFORMACIÓ IMPORTANT:
1️⃣ A partir de la publicació de la llista, l’ICS obrirà el període de presentació dels mèrits introduïts i no validats prèviament del 9 d’agost al 20 de setembre. Serà necessari demanar cita (a partir del 7 d’agost).

2️⃣ Només han de presentar la documentació dels mèrits en aquesta fase aquelles persones que tinguin l’opció d’ocupar una de les places que s’ofereixen en la fase 1.

3️⃣ Aquelles persones que no estiguin identificades en aquesta llista, no han de presentar la documentació de mèrits en aquesta fase i, per tant, no han de demanar cita.

📆 La previsió d’obertura del període d’al·legacions a la llista provisional de valoració de mèrits és que s’iniciï l’última setmana d’agost.

🗓️ L’examen de català serà, previsiblement, el dissabte 30 de setembre de 2023.

Podeu ampliar informació sobre la prova i exempcions del nivell de català (llegir+) i sobre el nivell requerit de llengua catalana per a cada categoria (llegir+)



Al nostre bloc també podeu consultar els criteris (llegir+), els barems (llegir+), calcular els vostres mèrits (llegir+), les preguntes freqüents (llegir+) i la xerrada gravada sobre el procés d'estabilització a l'ICS (llegir+).

Comparteix si coneixes algú afectat

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat