dissabte, 28 d’octubre del 2023

A menys de 2 mesos per les proves, resten per publicar la majoria de tribunals qualificadors i els criteris de les proves

A partir del mes de gener de 2024, les més de 35mil aspirants seran convocades a les proves de les fases 2 i 3 del procés d'estabilització, les proves més importants dels propers anys per adquirir la condició de personal estatutari fix de l'ICS amb una de les més de 10mil places que hi han en joc en aquestes dues fases. 

Però a data d'avui l'ICS encara no ha publicat ni la composició nominal dels tribunals qualificadors de la majoria de les 77 categories o especialitats en què s'oferten les 10 mil places ni tampoc no ha publicat els criteris específics de realització i de valoració de les proves.


Tribunals qualificadors

A data d'avui, de les 77 categories categories o especialitats per les quals està previst la superació d'unes proves (fase d'oposició) només hi han publicats els tribunals qualificadors de 16, així que falten 61 tribunals qualificadors per nomenar.

Criteris específics de la prova
Per les bases de la convocatòria només sabem que:
  • La prova es divideix en dos exercicis: un test de coneixements i un supòsit pràcitc.
  • Els dos exercicis no seran eliminatoris entre sí.
  • Per a la fase 2 la qualificació de la fase d'oposició serà el resultat de la suma obtinguda dels dos exercicis de la prova (30 punts cadascun) i que per superar la fase d'oposició caldrà assolir una puntuació, entre els dos exercicis de la prova, de 30 punts sobre 60.
  • Per a la fase 3 les proves seran las mateixes que per la fase 2, i la qualificació de la fase d'oposició serà el resultat de la suma obtinguda dels dos exercicis de la prova (50 punts cadascun) i que per superar la fase d'oposició caldrà assolir una puntuació, entre els dos exercicis de la prova, de 50 punts sobre 100.
Pero l'ICS no ha informat del més important, els criteris específics de les proves, per exemple:

1.- Es podrà disposar d'algun tipus de material relacionat amb el temari per a la realització de la prova?

2.- De quant temps disposarem per a realitzar la prova?

3.- Respecte el primer exercici: Test de coneixements
  • Totes les preguntes tindran el mateix valor?
  • Les preguntes contestades erròniament descomptaran?
  • De quant temps disposarem per a realitzar la prova?
4.- Respecte el segon exercici: resolució d'un o més supòsit pràctics
  • Els supòsits pràctics seran a desenvolupar o tipus test?
  • Si es tipus test, quantes preguntes es faran?
  • Si es supòsit pràctic a desenvolupar, quants supòsits pràctics es plantejaran? entre quants supòsits pràctics es podrà escollir? Dins de cada supòsit pràctic totes les preguntes tindran el mateix valor? 
  • Descomptaran les preguntes contestades erròniament?

La Intersindical a l'ICS exigim que l'ICS nomeni ja tots els tribunals qualificadors perquè aquests publiquin al més aviat possible els criteris específics de les proves.

Relacionat: L'ICS obligat a rectificar! La Intersindical volem manifestar la decepció generalitzada del personal per aquesta situació. La Intersindical exigim a l'ICS que assumeixi responsabilitats.  (llegir+)

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat