dissabte, 25 de novembre del 2023

Guia informativa carrera professional ICS

El model de carrera professional de l’Institut Català de la Salut està configurat actualment pel marc que estableix el II Acord de condicions de treball del personal estatutari de l’ICS del 19 de juliol de 2006 i la Comissió de Seguiment d’aquest mateix Acord.

Aquesta guia recull informació pràctica sobre els requisits de temps de serveis prestats i de puntuació mínima per nivell i grup professional i també sobre la valoració dels factors de formació, docència i recerca:

Podeu consultar la Guia informativa Carrera professional ICS en el següent enllaç

També podeu consultar el manual breu sobre la presentació de sol·licituds de carrera professional a la pantalla d'inici de l'aplicació de carrera professional de l'SGRH.

En relació amb els efectes econòmics consulteu la següent entrada (llegir+).Acords i instruccions:
  • II ACORD de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (llegir+). Apartat 6.1 i subsegüents 
  • Acord de la Mesa sectorial de negociació de Sanitat pel qual s'estableixen criteris sobre el personal estatutari adscrit a les Unitats d'Atenció al Ciutadà (UAC) a l'Atenció Primària de l'empresa pública Institut Català de la Salut (llegir+). Modifica el Punt 4 de l'apartat 6.1.4.1 del II Acord. Inclou un punt 5 bis. a l'apartat 6.1.4.1 del II Acord. Important pel personal que tingui serveis prestats en llocs de treball de Zelador/a o TCAI amb tasques de recepció, programació i atenció al ciutadà: al mòdul de Carrera Professional, apartat PROFESSIONAL,opció Càlcul Serveis Prestats, i fent clic a la Campanya Ordinària 2023 Nivells 1, 2, 3 i 4  accediu al detall del càlcul de serveis prestats i podreu veure si se us computen o no els serveis prestats d'aquests llocs de treball.
  • Instrucció 13/2007 Homologació de carrera professional d’altres Serveis de Salut (llegir+)


🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat