dimarts, 16 de gener del 2024

Publicades les llistes de les valoracions definitives de mèrits de la fase 1 | Estabilització ICS

El tribunal qualificador de la fase 1 va publicar ahir 15 de gener de 2024 les llistes de les valoracions definitives de mèrits de la fase 1 de diverses categories.

Important: no s'han publicat les valoracions definitives d'algunes categories i les publicades resten pendents de la valoració definitiva de les proves de castellà.  T'ho expliquem a continuació:

Això vol dir que si una persona que surt a alguna de les llistes queda exclosa a la prova de castellà quedaria exclosa del procès. 

No obstant, les llistes incorporen els candidats del doble del nombre de places de la fase 1 per si es  produeixen canvis en les llistes. 

Per això, qualsevol persona que surti als llistats haurà d'accedir al Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) quan s'obri el període (previst en el decurs de la setmana del 22 de gener de 2024) i, en un termini de 10 dies hàbils a partir d'aquest, fer l'elecció de la destinació desitjada per Gerència Territorial.

Tota la informació oficial la trobareu a la pàgina web de l'ICS: https://ics.gencat.cat/ca/lics/treballeu-a-lics/treball-fix/novetats/index.html

En els propers dies el tribunal seguirà publicant les valoracions definitives de la fase 1 de la resta de les categories. 

Podeu consulta les primeres diligències:



Al blog de La Intersindical a l'ICS també podeu consultar els criterisels barems, la webgrafia/bibliografia orientativa publicada per categories per a la fase 2 i 3, els enunciats dels exercicis d'anteriors convocatòries o calcular els vostres mèrits per a totes les fases 1,2 i 3.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat