dijous, 11 de gener del 2024

Examen d'oposició de les fases 2 i 3 | Estabilització ICS

Avui 11 de gener de 2023 l'ICS ha avançat d'una banda que començarà a publicar, per categories, les valoracions definitives de mèrits de les persones admeses en la fase 1 del procés d'estabilització de l'ICS, i de l'altra, que preveuen que a partir del 15 de març els tribunals de cada categoria comencin a publicar la data de les proves. T'ho expliquem a continuació:

A partir d'avui l'ICS comença a publicar, per categories, les valoracions definitives de mèrits de les persones admeses en la fase 1 del procés d'estabilització de l'ICS.  

Cada llista publicada inclourà les persones de la fase 1 i de la fase 1 ampliada, amb la puntuació obtinguda i la posició que ocupen en la llista d'aquesta categoria.

Totes les persones que constin en aquesta llista hauran de fer l'elecció de la gerència territorial a través del Sistema de gestió de Recursos Humans (SGRH). 

El termini per fer aquesta sol·licitud és de 10 dies, a partir de la data que s'indiqui en la diligència corresponent.

Els tribunals assignaran les destinacions a la gerència territorial de les places ofertes en la fase 1, per ordre de classificació, segons les opcions i l'ordre de preferència indicades per la persona aspirant. 

Un cop acabada la fase 1 del procés, a l'ICS s'hauran estabilitzat 6.841 places, no persones.
 
Les persones que no hagin assolit una destinació continuen en el procés de selecció, en el cas de les categories en què s'hagin ofert places en les fases següents.

Examen d'oposició de les fases 2 i 3

El següent pas és la convocatòria d'exàmens d'oposició de les fases 2 i 3 del procés d'estabilització que convoquen més de 35.000 aspirants repartits en 46 categories diferents i que es preveu que comencin progressivament a partir del 15 de març (abans de Setmana Santa).
  • Fase 2: En la fase d'oposició la puntuació de l'examen serà de 60 punts màxim i la fase de concurs (mèrits personals) de 40 punts màxim.
  • Fase 3: Les proves seran les mateixes que s'hauran fet en la fase 2. En la fase d'oposició, la puntuació de l'examen serà de 100 punts màxim i en la fase de concurs (mèrits personals) de 50 punts màxim. 

Com serà l'examen?
El concurs d'oposició versarà sobre les matèries contingudes al temari transversal comú per a totes les categories i les del temari publicat per a cada categoria (el trobareu a partir de l'annex 3 d'aquest enllaç: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=947582 

Per als aspirants de la fase 2 la puntuació màxima de la fase d'oposició és de 60 punts, i està constituïda per una prova amb dos exercicis obligatoris. Els exercicis no són eliminatoris, si bé per superar la prova caldrà obtenir una puntuació mínima de 30 punts en la suma dels dos exercicis.
  • Primer exercici : Test de coneixement. 
    • Consisteix a respondre un qüestionari de preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta. La qualificació de l'exercici és de 0 a 30 punts. 
  • Segon exercici : resolució d'un supòsit pràctic o més. 
    • Consisteix a resoldre un o més supòsits pràctics. La qualificació d'aquest exercici és de 0 a 30 punts. 
Per als aspirants de la fase 3, les proves seran les mateixes que s'hauran fet en la fase 2 i la puntuació màxima de la fase d'oposició és de 100 punts. 

La qualificació de la fase d'oposició serà el resultat de la suma obtinguda dels dos exercicis de la prova. La valoració de cada exercici de la prova serà de 0 a 50 punts. Per superar la fase d'oposició caldrà assolir una puntuació, entre els dos exercicis de la prova, de 50 punts.

Cal recordar que les notes d'oposició tindran un pes del 60% de la puntuació total de la fase 2 i de de 2/3 parts (66,66%) de la puntuació total de la fase 3.



Al blog de La Intersindical a l'ICS també podeu consultar els criterisels barems, la webgrafia/bibliografia orientativa publicada per categories per a la fase 2 i 3, els enunciats dels exercicis d'anteriors convocatòriescalcular els vostres mèrits per a totes les fases 1,2 i 3.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat