dijous, 28 de març del 2024

Resolucions d'adjudicació de places vacants de facultatiu/iva especialista en els serveis jerarquitzats dels 8 Hospitals de l'ICS

L'ICS ha publicat avui les resolucions d'adjudicació de places vacants de facultatiu/iva especialista en els serveis jerarquitzats dels 8 Hospitals que gestiona, corresponents a la fase 1 del procés d'estabilització (concurs excepcional de mèrits)..

T'ho expliquem a continuació:

L'Institut Català de la Salut ha publicat avui les resolucions d'adjudicació de places vacants de facultatiu/iva especialista en els serveis jerarquitzats dels 8 Hospitals que gestiona, corresponents a la fase 1 del procés d'estabilització (concurs excepcional de mèrits).

Les adjudicatàries disposen d'un mes des de demà 29 de març, fins el 28 d'abril, per fer la presa de possessió de la plaça i acreditar-ne la capacitat funcional. Podeu ampliar informació sobre això al nostre blog a le següent entrada.

Les resolucions d'adjudicació per a cada hospital estan disponibles als següents enllaços:


Al blog de La Intersindical a l'ICS també podeu consultar els criterisels barems, la webgrafia/bibliografia orientativa publicada per categories per a la fase 2 i 3, els enunciats dels exercicis d'anteriors convocatòries o calcular els vostres mèrits per a totes les fases 1,2 i 3.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!

📧 ics@intersindical-csc.cat