dimarts, 30 de juliol del 2024

Implementació del III Acord de condicions de treball del personal estatutari de l’ICS a la nòmina del mes de juliol

Retribucions ICS

D'acord amb la nota interna relativa a la implementació del III Acord de condicions de treball del personal estatutari de l’ICS de la Direcció de Persones de l'ICS de data 26 de juliol de 2024, els canvis retributius produïts pel III Acord finalment no es veuran completament reflectits al mes de juliol d’enguany, i ara la previsió s'allarga fins al mes de setembre. T'ho expliquem a continuació:


La propera nòmina del mes de juny afegeix un nou paquet de les millores salarials aprovades en el marc del III Acord de condicions de treball del personal estatutari de l’ICS. 

La informació següent –amb el detall de les noves mesures aplicades– complementa la informació tramesa els darrers mesos. 

Aquest mes les nòmines ja reflecteixen el 90% de les mesures concretades el passat mes de novembre.
 
Les mesures incorporades a la nòmina del mes de juliol són les següents:

Mesures incorporades a la nòmina del mes de juliol

  • Pagament de la carrera professional als facultatius/ves especialistes, infermeres especialistes i infermeres especialitzades segons els imports indicats en el III Acord. 
  • Pagament dels nous imports de la carrera professional al personal auxiliar administratiu i als tècnics sanitaris de grau mitjà segons els imports indicats en el III Acord.
  • Pagament dels endarreriments que corresponen a aquests imports de carrera professional.
  • Reconeixement del complement incentiu per a la captació de residents d’especialitat per als residents de tercer any de medicina familiar i Comunitària i manteniment d’aquest complement per als residents de primer i segon any d’aquesta especialitat. També el manteniment del complement per als residents d’infermeria en salut mental. 
  • Increment retributiu del 2% en els conceptes de nòmina i abonament dels endarreriments d’aquest increment des de l’1 de gener de 2024. 

Mesures pendents d'aplicació previstes per al mes de setembre

  • Actualització dels mòduls d’escreix per contingent addicional a l’atenció primària. 
  • Desenvolupament dels trams específics de caps d’estudis, coordinadors/ores de docència i de tutors/ores. 
  • Mòduls de guàrdies de facultatius/ives especialistes i metges/esses d’urgències. 
  • Complement de dedicació especial d’infermeria. 
  • Endarreriments pendents d’abonar que es derivin de les mesures corresponents ja aplicades i de la resta de mesures que s’abonaran en les properes nòmines.
Un cop resolta la introducció en la nòmina de la carrera professional, necessària per a l’abonament correcte dels nous mòduls de guàrdies mèdiques, la previsió és que les mesures pendents s’incorporin el pròxim mes de setembre.

La Intersindical a l'ICS lluitem i treballem per a tot el personal de l'ICS.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:

✖️Twitter 📻 Telegram 📹 Youtube  📸Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat