dimarts, 2 de març del 2021

Resum Mesa Sectorial 26/02/2021

Borsa de treball
La nova previsió de l’ICS es publicar la baremació del nou pacte de borsa entre el 15 i el 22 de març. Recordem que aquest pacte es va signar el 22 de novembre de 2019 i que havia d’entrar en vigor 6 mesos després.
Esperem que això posi fi a les queixes constants per les dubtoses contractacions.

DPO 2020
La previsió de l’ICS es publicar la resolució definitiva a finals d’aquest mes i fer-ne el pagament a la nòmina d’abril.
Quant pervers pot arribar a ser l’ICS, que signa la Instrucció 01/2020 per a millorar les DPO del personal temporal i continua oferint contractes de dilluns a divendres que trenquen la solució de continuïtat que permetria a aquest personal accedir al cobrament de les DPO. 

Carrera professional, campanya 2020 (demanada el desembre de 2019)
La nova previsió de l’ICS es publicar la resolució provisional la primera setmana de març i les resolucions definitives finals del mateix mes. El cobrament s’endarrerirà al mes de maig, probablement, i serà efectes econòmics retroactius a 1 de gener d’enguany.

Mobilitat voluntària oberta i permanent
La nova previsió de l’ICS es publicar la resolució provisional el 4 de març i dur a terme les incorporacions el mes de maig.
Un pacte  signat el 12 de juliol de 2019, que no es va poder aplicar perquè ambdues parts no n’havien establert la vigència en el moment de la seva signatura, per la qual cosa no es va publicar al DOGC fins al 24 de febrer de 2020. 
A aquest pas, com aquell que diu, haurem acabat el procés de mobilitat de 2020 i ja començarem el de 2021.

Convocatòries en curs
Sembla ser que el sistema INGESTA funciona amb aparent normalitat i els eterns processos d’oposició, alguns començats el 2018, avancen cap a la presa de possessió.
Esperem que l’ICS no hagi d’obrir nous processos d’oposicions per l’acumulació d’ofertes públiques abans de la finalització dels oberts actualment.