dimecres, 7 de juliol del 2021

No perdis el 15% de la puntuació de la borsa de treball

 

Si no vols perdre fins a un 15% de la teva puntuació en la Borsa de Treball actual de l'ICS, comprova al SGRH que t'hagin avaluat (apartat Qüestionaris d'Avaluació del mòdul Gestió de l'Acompliment) i que tinguis la puntuació corresponent a en la darrera baremació de la borsa de treball (apartat Informes d'avaluació (mitjana ponderada del temps treballat entre els informes) del detall de la baremació(Selecció i provisió | Selecció temporal | Consultes)). En cas que no t'hagin avaluat demana al teu o la teva comandament que realitzi la teva avaluació o que vetlli perquè la realitzi la persona responsable al més aviat possible.

Recorda que tots els períodes d'ocupació dels treballadors temporals de l'ICS poden ser avaluats


Tanmateix, s'avaluaran de forma obligatòria:

  1. els períodes de treball corresponents a nomenaments iguals o superiors als tres mesos
  2. els períodes de prova (<= 3 mesos de treball efectiu per al personal sanitari  i de gestió i serveis de formació universitària, i <=2 mesos per la resta de personal sanitari i GiS)
  3. i, en el cas del personal interí, un cop l'any com a mínim
  4. així com a totes aquelles persones candidates que, de manera acumulada, superin els 3 mesos treballant en un 1 natural i en la mateixa categoria i unitat productiva, independentment de la durada dels nomenaments.
Com tots els períodes poden ser avaluats reclama que t'avaluïn, no perdis un interinatge a causa d'aquest 15%!

Com ja us vam informar amb anterioritat els apartats d'avaluació de l'acompliment i de nota d'oposició, tenen molt més impacte en la baremació que els apartats d'experiència professional i formació.

Aquí tens més informació sobre la borsa de treball de l'ICS.

Si teniu qualsevol dubte amb el resultat de les vostres avaluacions, podeu posar-vos en contacte amb els delegats i delegades de la Intersindical del vostre territori o enviar-nos un correu ics@intersindical-csc.cat.

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

SOM COM TU