dimarts, 31 d’octubre del 2023

Serveis sota un altre règim jurídic | Situacions del personal estatutari

Aquesta situació va ser creada en atenció a les diferents formes de gestió que actualment existeixen a l'assistència sanitària pública. Per això, l'article 65 de l'Estatut Marc estableix que el personal estatutari pot passar a prestar serveis dins de l'Administració sanitària, en un règim jurídic diferent al de la seva pertinença.

Condicions

El personal en situació de serveis sota un altre règim jurídic té dret al còmput de temps a efectes d'antiguitat. Durant els tres primers anys es té dret per a la reincorporació al servei actiu en la mateixa categoria i àrea de salut d'origen o, si això no és possible, en àrees limítrofes amb aquella.

Supòsits

El personal estatutari es declara en situació de serveis sota un altre règim jurídic quan acceptin l'oferta de canvi de la seva relació de treball que efectuïn els serveis de salut al personal estatutari fix, per prestar serveis en un centre la gestió del qual sigui assumida o bé per una entitat creada o participada en un mínim de la meitat del seu capital pel mateix servei de salut o comunitat autònoma, o bé per altres entitats sorgides a l'empara de noves fórmules de gestió promogudes pel servei de salut o comunitat autònoma i creades a l'empara de la normativa que les reguli.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat