dimarts, 31 d’octubre del 2023

Nomenament amb destinació provisional a les aprovades sense plaça dels processos de selecció DSI.LLIURE-2018 i TCAI.LLIURE-2018

Com La Intersindical a l'ICS ja us vam avançar (llegir+), el director gerent de l'ICS ha publicat avui 31/10/2023 una resolució de nomenament com a personal estatutari fix amb destinació provisional a 675 aprovades sense plaça, 513 es nomenen seguint l'ordre de puntuació obtingut pels aspirants aprovats sense plaça en el procés selectiu DSI LLIURE-2018 i 162 es nomenen seguint l'ordre de puntuació obtingut pels aspirants aprovats sense plaça en el procés selectiu TCAI LLIURE-2018.

Presa de possessió

Les persones nomenades hauran de prendre possessió de la destinació adjudicada en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Teniu més informació a les nostres FAQ sobre el nomenament i presa de possessió com a personal estatutari fix de l'ICS (llegir+).

2n acte d'elecció de SAP o Hospital (excepte Hospital Universitari Vall d'Hebron) 

La resolució no informa si hi haurà o no segon acte d'elecció de plaça per escollir SAP o Hospital (excepte Hospital Universitari Vall d'Hebron). Segons ens van informar del centre corporatiu, les persones nomenades es quedarien a on estaven prestant serveis, i aquelles que actualment no prestaven serveis a l'ICS, al més a prop del seu domicili habitual.

No obstant, en cas que es convoqui aquest acte d'elecció, hauria de fer-se segons el resultat de la convocatòria (rànquing). 

Teniu més informació sobre els criteris que es van seguir en els processsos selectius DSI LLIURE-2018 i TCAI LLIURE-2018 a les nostres FAQ Elecció presencial de servei d'atenció primària (SAP) / Hospital | 2on acte d'elecció (llegir+).

Caràcter provisional de la destinació, obligació de participar en el procediment de concurs de trasllat obert i permanent, i conseqüències de no fer-ho o de renunciar

Tot i la condició de personal estatutari fix, la destinació té caràcter provisional.

En aquest sentit, convé ressaltar que d'acord amb el procediment de mobilitat voluntària de concurs de trasllat obert i permanent de l'ICS, les persones amb destinació provisional estan obligades a participar en el concurs de trasllat obert i permanent en la categoria i especialitat corresponent i a sol·licitar, com a mínim, totes les destinacions possibles en la gerència territorial on tinguin l'adscripció provisional.

Per tant, les 675 persones nomenades, passat un any a comptar del dia següent a la data del seu nomenament (1/11/2024, just en la propera edició de concurs de trasllat obert i permanent) hauran de participar en el concurs de trasllat obert i permanent de l'ICS i hauran sol·licitar, com a mínim, totes les destinacions possibles en la gerència territorial on tinguin l'adscripció provisional

Important

  • En cas que no participessin o que renunciïn a continuar en el procediment del concurs de trasllat obert i permanent previst en la convocatòria única, serà declarada d'ofici en situació d'excedència voluntària per interès particular.
  • En aquest concurs poden participar, a més de les 675 nomenades amb destinació provisional, altres persones interessades, sempre que compleixin els requisits de la convocatòria única de concurs de trasllat obert i permanent, per tant serà un procediment competitiu. Per això, cal que tingueu present el barem de mèrits (llegir+)

Per a quan al final del concurs se us adjudiqui definitivament la destinació, que és irrenunciable, us facilitem tota la informació que necessiteu sobre el nomenament i presa de possessió per adjudicació en concurs de trasllat obert i permanent de l'ICS al blog de La Intersindical a l'ICS aquí.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

📲 Difon el missatge!

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat