diumenge, 25 de febrer del 2024

Publicació dels resultats provisionals avaluació DPO de l'exercici 2023 i obertura període per presentar al·legacions

El director gerent de l’ICS va publicar el passat 22 de febrer de 2024 una resolució provisional per la qual es feien públics els resultats de l’avaluació dels objectius assignats per a l’exercici 2023, de la quantitat meritada i altres circumstàncies associades a la percepció del complement de productivitat variable vinculat al compliment d’objectius (DPO-2023), i s’obriael termini per efectuar al·legacions.

 T'ho expliquem a continuació:

D'acord amb la resolució publicada el 22/2/2024, es van publicar els resultats de l’avaluació d’objectius corresponents a l’exercici 2023, incloent-hi el percentatge d’assoliment global i l’import del complement en funció del percentatge assolit i de la resta de circumstàncies que poden influir sobre l’import a percebre.

Així mateix les persones interessades poden consultar la seva fitxa individual d’avaluació, amb l’import del complement en funció del percentatge assolit i de la resta de circumstàncies que poden influir sobre l’import a percebre a les Unitats de recursos humans de les direccions d’atenció primària o a les Direccions de personal dels centres hospitalaris de l’Institut Català de la Salut.

Els resultats es poden consultar des dels portals d’intranet https://www.ics.intranet.gencat.cat/sgrh/ i internet https://www1.ics.gencat.cat/SGRH.

Les persones interessades disposaran d’un termini de 10 dies comptadors des de l’endemà de la data d’exposició dels resultats de l’avaluació i de la traducció d’aquests resultats a l’import del complement de productivitat variable, per fer les al·legacions que considerin oportunes en relació a l’avaluació efectuada i amb els resultats exposats. Les al·legacions es poden presentar a través de l’enllaç següent: http://portal.ics.intranet.gencat.cat/intranet_ics/autoservei_del_professional/tramits_gestions/estatutaris/  

(Nota del 7/3/2024: aquest termini es va ampliar en data 7 de març de 2024, fins el dia 13/3/2024)


En cas de dubtes pots posar-te en contacte amb La Intersindical a l'ICS enviant-nos un correu a ics@intersindical-csc.cat. Abans de presentar al·legacions pots adreçar-te a la teva unitat de desenvolupament professional.


🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!
📧 ics@intersindical-csc.cat