dilluns, 18 de març del 2024

Indicacions a l'hora de fer l'examen d'oposició fase 2 i fase 3 | Estabilització ICS

L'ICS ha publicat unes indicacions importants que cal tenir en compte a l'hora de fer l'examen d'oposició del procés d'estabilització.

T'ho expliquem a continuació:

L'Institut Català de la Salut publica un vídeo amb indicacions importants que les persones aspirants hauran de tenir en compte a l'hora de fer l'examen d'oposició del procés d'estabilització.

Instruccions per emplenar correctament el full d'examen:

  • Heu d’introduir obligatòriament el vostre número de DNI marcant cada número del document d’identitat en la columna corresponent, tal com es mostra a la imatge.
  • Únicament es consideraran correctes les marques que omplin completament el requadre de la resposta.
  • Escriviu amb bolígraf negre o blau. No s’accepten cap tipus de ròl·lers de punta fina, ni retoladors. No es pot utilitzar corrector líquid.
  • Si us equivoqueu, esborreu amb cinta correctora la marca incorrecta tant en l'original com en la còpia i marqueu la nova casella que escolliu tant en l'original com en la còpia.
  • No doblegueu, no arrugueu i no estripeu el full de l’examen.

Al blog de La Intersindical a l'ICS també podeu consultar els criterisels barems, la webgrafia/bibliografia orientativa publicada per categories per a la fase 2 i 3, els enunciats dels exercicis d'anteriors convocatòries o calcular els vostres mèrits per a totes les fases 1,2 i 3.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!

📧 ics@intersindical-csc.cat