dijous, 29 de setembre del 2022

FAQ Elecció telemàtica de gerència territorial | 1er acte d'elecció plaça ICS

Dins el procediment d'elecció de plaça (llegir+), el primer acte és el d'elecció de gerència territorial, i per això en un termini no superior a 30 dies des de la publicació de la llista definitiva de puntuació final, s'obrirà un termini de 10 dies en el Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH), per tal que la totalitat de les persones que constin en la llista esmentada facin elecció de la gerència territorial que desitgen. 

A continuació us expliquem com podeu procedir a l'SGRH per a l'elecció de gerència territorial.


Es podrà sol·licitar totes les destinacions que es consideri oportú per ordre de preferència, i com a mínim caldrà sol·licitar una gerència territorial. 

És molt important ressaltar que les persones aspirants que no sol·licitin cap gerència territorial quedaran excloses del procés selectiu.

El tribunal assignarà les destinacions a la gerència territorial per rigorós ordre de classificació, segons les opcions i l'ordre de preferència indicades per la persona aspirant d'acord amb les bases generals dels processos selectius de l'ICS i les bases específiques de cada convocatòria.

Una vegada hagis entrat al SGRH:

1- Al mòdul SELECCIÓ I PROVISIÓ fes clic a CONVOCATÒRIES DE SELECCIÓ


2- A l'apartat INSCRIPCIONS fes clic a Elecció de gerència territorial


3.- Al llistat de convocatòries obertes per a escollir preferències, fes clic a la convocatòria en la que hagis d'escollir la gerència territorial


4.- A la pantalla d'elecció de les gerències, situa't amb el mouse a la primera gerència que vulguis escollir i fes clic


5.- Veuràs que es desplega i podràs fer clic a la gerència en el símbol +.


6.- La gerència que hagis escollit s'afegirà al requadre dret de Destinacions seleccionades per ordre de preferència.


7.- Podeu repetir els passos 4 a 6 fins a l'elecció de 10 destinacions.

8.- Si voleu canvia l'ordre de preferència de les destinacions només heu de fer clic a la fletxa de la destinació que voleu modificar ( al requadre dret) i a la finestra emergent especificar la nova posició dins el llistat.


9.- Quan considereu que heu finalitzat l'ordre de les vostres preferències cliqueu al botó Desar. l'SGHR us mostrarà una finestra emergent per confirmar que vulgueu registrar les vostres preferències. Si feu clic al botó D'acord s'enregistgraran i se us mostrara el missatge emergent de que les vostres preferències s'han guardat correctament.


10.- Una vegada s'hagi procesat el registre la següent pantalla us mostrarà les destinacions seleccionades i a la part superior dreta el segell de registre amb la data i l'hora, i el número de registre del registre d'entrada. És molt recomanable fer clic al botó Imprimir per a desar el document PDF d'aquest registre.


11.- Una vegada imprès i desat el document del registre de les vostres preferències podeu sortir de l'acte telemàtic d'elecció de destinacions.



Per ampliar informació relacionada amb el nomenament i presa de possessió podeu consultar les seguënts entrades del bloc

  • FAQ Procediment d'elecció de plaça ICS (llegir+)
  • FAQ Elecció presencial de servei d'atenció primària (SAP) /  Hospital | 2on acte d'elecció (llegir+)
  • FAQ sobre el nomenament i presa de possessió com a personal estatutari fix de l'ICS (llegir+)
  • FAQ sobre cobertura de places reservades a persones amb la condició de discapacitat en processos selectius de l'ICS (llegir+)
  • FAQ sobre com acreditar la capacitat funcional favorable (llegir+
  • Certificat negatiu d'antecedents penals per delictes sexuals (llegir+)