diumenge, 5 de març del 2023

Modificació convocatòries H1(Arnau de Vilanova de Lleida) i H2 (Hospital Joan XXIII de Tarragona) i ampliació termini inscripcions | Estabilitzacio ICS

 

L'ICS ho torna a fer! Nova modificació de les convocatòries d'estabilitzazió. Ja en portem 12 entre modificacions i correccions d'errades. 

En aquesta ocasió afecta a les places de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i al termini d'inscripció.

En ambdòs casos el termini de presentació de les sol·licituds de participació es prorroga fins al dia 15 de març de 2023.

D'altra banda es modifiquen les especialitats deficitàries d'ambdòs hospitals d'acord amb la cinquena recent modificació del contingut del Pla d'ordenació de Recursos Humans de l'Institut Català de la Salut (llegir+).

En el cas de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida les places deficitàries passen de 14 a 20 i el nombre de places total no varia, però si que hi han variacions en les places de cadascuna de les fases(només per l'especialitat CIRURGIA GRAL.I AP DIGEST.)

I pel cas de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona les places deficitàries passen de 4 a 17, es perd una plaça de l'especialitat ANÀLISIS CLÍNIQUES a la fase Concurs/Oposició Estabilització, i hi han variacions en les especialitats de CIRURGIA GRAL.I AP DIGESTIU i MEDICINA FAMILIAR I COMUN.

Destacar que aquest hospital passa de convocar 134 places a convocar-ne 133.

Podeu veure les noves places deficitàries i com queden les taules de places tot seguit:





Recordeu que al nostre bloc podeu consultar els criteris (llegir+), els barems (llegir+), 
calcular els vostres mèrits (llegir+), les preguntes freqüents (llegir+) i la xerrada gravada sobre el procés d'estabilització a l'ICS (llegir+).

Comparteix si coneixes algú afectat

A Sanitat tots els col·lectius professionals #Som1Equip i tots som #Imprescindibles!