dimecres, 31 de març del 2021

Aconseguim que l'ICS publiqui els nomenaments provinents de la Borsa de Treball

Arran de les reclamacions de l'equip de delegats i delegades de la Intersindical presentades a la Generalitat, s'han començat a publicar en l'apartat Nomenaments mensuals de borsa de treball de la secció Personal de la web de transparència de l'ICS, els nomenaments provinents de la Borsa de Treball.

Les dades s'han publicat, tal i com veníem reclamant, i tal i com han resolt favorablement els organismes competents de la Generalitat de protecció de les dades personals i de transparència i accés a la informació pública.

Així mateix, entre d'altres, el recent DECRET 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública, garanteix una implementació de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern més homogènia, efectiva i exhaustiva, clarificant conceptes jurídics indeterminats i resolent dubtes interpretatius aprofitant la valuosa experiència adquirida per les administracions públiques de Catalunya.

A més dels nomenaments provinents de la vulnerada borsa de treball, l'equip de delegats i delegades de la Intersindical seguim treballant en diferents reclamacions relacionades amb la transparència i la informació de què disposa l'ICS d'acord amb el nostre interès legítim en accedir-hi i el dret a saber de qualsevol professional de l'ICS.

Si teniu alguna proposta sobre accés a informació pública i la voleu vehicular amb el nostre equip no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Escoltem i gestionem demandes, neguits i dubtes de les professionals.

SOM COM TU